Verax Accountants versterkt organisatie

Onlangs heeft Verax Accountants haar organisatie en directieteam versterkt met een nieuwe partner in de persoon van Arnold Eijlander AA RB. Verax verzekert hiermee de continuïteit richting klanten en medewerkers.

Arnold werkt sinds 2017 als accountant en relatiebeheerder bij Verax Accountants en heeft ruime ervaring in de accountancy en fiscale praktijk. De uitbreiding met een partner stond al langer op het wensenlijstje van Verax.

Verax Accountants is een allround accountantskantoor en bestaat ruim 35 jaar. Verax Accountants is betrokken bij vele middelgrote en kleinere bedrijven, non-profitorganisaties en zzp’ers in met name de regio Noord- en Oost-Veluwe. In de afgelopen jaren is het kantoor gegroeid en biedt het onder meer accountancy, corporate finance, personeel- en salarisadministratie, belastingaangifte en advies. Daarnaast worden online diensten aangeboden, IT-consultancy en interim-management. Het uitbreiden van het dienstenpakket en de verdergaande automatisering in combinatie met de regelgeving - die steeds strikter is geworden binnen de accountancy- maken het noodzakelijk de verschillende specialismen verder uit te bouwen, teneinde de relaties ook in de toekomst volwaardig te kunnen blijven bedienen.

Naast Arnold Eijlander AA RB, bestaat het directieteam uit Klaas Doornink RA, Peter Leenen en Lucas Tessemaker. Zij worden ondersteund door vijf medewerkers in verschillende disciplines. Verax Accountants is gevestigd aan de Laan van Fasna 67 in Vaassen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.verax-accountants.nl of telefoon: 0578 - 57 44 66 / mail: info@verax-accountants.nl.

← Terug naar overzicht

Neem contact op

Bent u benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor u? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

Bel 0578 - 57 44 66
Stuur een e-mail
Deel op Facebook
Deel op LinkedIn

Advies op maat?

Maak een afspraak voor een
adviesgesprek of bel 0578 - 57 44 66

Maak een afspraak →