Salarisadministratie en personeelsadministratie

Als werkgever kunt u uw kostbare tijd wel beter benutten dan aan de administratieve verplichtingen die het werkgeverschap met zich meebrengen. Standaardverwerkingen, loonberekening, verwerken van personeelsmutaties en aangifte loonbelasting: Verax Accountants neemt u desgewenst de complete salaris- en personeelsadministratie uit handen. Als experts op dit gebied zorgen we er natuurlijk voor dat u optimaal gebruikmaakt van alle mogelijke voordelen en tegemoetkomingen, zoals premiekortingen en loonkostensubsidies.

Werving en selectie

Tevens kunt u bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie. Wij adviseren bij wervings- en selectieprocedures, bij het opzetten van functiebeschrijvingen en bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Zo kunt u uw tijd gebruiken om te ondernemen, en kunnen u én uw medewerkers erop vertrouwen dat de zaken goed geregeld zijn.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor u? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

Bel 0578 - 57 44 66
Stuur een e-mail naar info@verax-accountants.nl

Advies op maat?

Maak een afspraak voor een
adviesgesprek of bel 0578 - 57 44 66

Maak een afspraak →