Corporate finance

U wilt een bedrijf kopen of verkopen of denkt na over bedrijfsopvolging. Dit is wellicht geen alledaagse kost voor u als ondernemer en kan ingrijpende gevolgen hebben, zowel zakelijk als privé. Verax Accountants ondersteunt u in het totale proces van bedrijfsovername. Wij helpen u bij onder meer waardering van de onderneming, boekenonderzoeken en financiering.

Bedrijfssubsidies

Hoe ambitieuzer uw ondernemersplannen, hoe groter de kans dat u behoefte hebt aan aanvullende financiering. Er zijn daarvoor vaak meer mogelijkheden dan u denkt. Zo zijn er vele lokale, regionale en Europese subsidiefondsen die geld ter beschikking stellen aan projecten die aansluiten bij hun doelen. Werkt u aan innovatie, zoekt u samenwerking met kennisinstellingen of draagt uw project bij aan duurzaamheid of werkgelegenheid? Het zijn slechts enkele voorbeelden van projecten waarvoor u mogelijk subsidie kunt aanvragen. Verax Accountants helpt u bij het vinden van relevante subsidieprogramma’s en kan tevens de subsidieaanvraag begeleiden.

Financieringsaanvragen

Ook bij het aanvragen van een lening bij een bank of een andere kredietverstrekker, is een goede voorbereiding essentieel. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde financiële stukken in orde zijn, en staan u kundig terzijde bij alle stappen die genomen moeten worden om de gewenste financiering toegekend te krijgen. Heeft u reeds een financiering en worden de (rente)voorwaarden tussentijds herzien? Wij kunnen u helpen met het verbeteren van uw financiële prestaties en de daaruit volgende bankrating. Door het draaien aan de juiste financiële knoppen wordt uw positie sterker.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor u? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

Bel 0578 - 57 44 66
Stuur een e-mail naar info@verax-accountants.nl

Advies op maat?

Maak een afspraak voor een
adviesgesprek of bel 0578 - 57 44 66

Maak een afspraak →