Belastingaangifte en advies

Verax Accountants verzorgt voor bedrijven en particulieren alle belastingaangiften, van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en van omzetbelasting tot loonbelasting, evenals aangiften van successie of schenking. Met behulp van onze up-to-date software en elektronische gegevensuitwisseling met de Belastingdienst kunnen we snel en adequaat handelen.

Belastingaangifte voor ondernemers en particulieren

Of het nu uw zakelijke of privé belastingzaken betreft, met onze gedetailleerde kennis van de fiscale wet- en regelgeving zorgt Verax Accountants ervoor dat u niet meer betaalt dan strikt noodzakelijk is. Daarbij houden we uiteraard rekening met relevante regelingen en vinden we voor u de meest voordelige fiscale oplossingen.

Wij denken mee en voeren uit. Natuurlijk staan onze experts u ook terzijde bij het indienen van bezwaar- en beroepschriften en bij belastingcontrole. Voor zeer specifieke zaken kunnen wij ook externe expertise inschakelen. Hoe dan ook: u kunt van ons op aan.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor u? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

Bel 0578 - 57 44 66
Stuur een e-mail naar info@verax-accountants.nl

Advies op maat?

Maak een afspraak voor een
adviesgesprek of bel 0578 - 57 44 66

Maak een afspraak →