Diensten

Accountancy

Verax Accountants stelt de jaarrekeningen samen voor een groot aantal middelgrote en kleinere bedrijven, non-profitorganisaties en zelfstandigen. Beoordeling en controle van de jaarstukken is de basis om, indien nodig, een verklaring inzake de getrouwheid van de jaarrekening te kunnen afgeven.
Naast jaarrekeningen adviseert Verax Accountants ook bij andere zaken, zoals financieringsaanvragen, opvolgingskwesties en reorganisaties. Door het persoonlijke contact met u als ondernemer hebben we inzicht in uw specifieke situatie en kunnen wij u op maat adviseren.
 
Onze administratieve dienstverlening bestaat uit de verwerking van al uw administratieve bescheiden en/of controle op de door u verwerkte administraties.
 
Onze organisatie wordt frequent getoetst door het SRA, wat de kwaliteit van onze dienstverlening naar u waarborgt.

Interim Management

Als aparte dienst leveren wij Interim-Management. U kunt ons inzetten voor het opzetten van uw administratieve organisatie, de controle en human resource management. Cijfers vormen de basis voor het genereren van managementinformatie. Hierbij is Verax Accountants uw rechterhand en ondersteunen wij u bij de vertaling van het beschikbare cijfermateriaal in bruikbare rapportages. Ook als u de ontwikkelingen van uw omzet wilt beoordelen in relatie tot de markt en de concurrentie (benchmarking).

Belastingadvies

Verax Accountants verzorgt voor bedrijven en particulieren alle belastingaangiften, van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en van omzetbelasting tot loonbelasting, evenals aangiften van successie of schenking. Met behulp van onze up-to-date software en elektronische gegevensuitwisseling met de Belastingdienst kunnen we snel handelen. Wij denken mee en voeren uit. Ook voor het indienen van bezwaar- en beroepschriften kunt u bij ons terecht. En uiteraard zijn wij ook bij een controle van de partij.

IT-Consultancy

Verax Accountants kan u adviseren op het gebied van kantoorautomatisering wat betreft hard- en software. Wij werken nauw samen met een gerenommeerde softwareleverancier van administratieve programmatuur en kunnen samen met u bepalen in welke mate de automatisering aansluit bij uw informatiebehoefte. Ook bestaat er de mogelijkheid voor u software op maat te maken.

Salaris- en personeelsadministratie

Verax Accountants kan desgewenst de complete salaris- en personeelsadministratie voor u verzorgen. Van standaardverwerking tot de meest ingewikkelde loonberekening en van het verwerken van personeelsmutaties tot de aangifte loonbelasting heeft u één aanspreekpunt. Ook kunt u bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie. Wij adviseren bij wervings- en selectieprocedures, het opzetten van functiebeschrijvingen en arbeidsovereenkomsten.

Belastingaangifte

Verax Accountants verzorgt voor particulieren alle belastingaangiften, van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en van omzetbelasting tot loonbelasting, evenals aangiften van successie of schenking. Met behulp van onze up-to-date software en elektronische gegevensuitwisseling met de Belastingdienst kunnen we snel handelen. Wij denken mee en voeren uit. Ook voor het indienen van bezwaar- en beroepschriften kunt u bij ons terecht. En uiteraard zijn wij ook bij een controle van de partij.